Rise Above Your Competition

Resultaatgerichte advertentiecampagnes Op Maat Van Jouw Bedrijf

Droom jij van meer klanten, leads en omzet?

Wat we doen

Deze services bieden wij u aan.

Social Media Audit

Een audit voor je huidige social media kanalen? Dat kan! Met een klare kijk nemen wij jouw Social Media onder de loep. Zo weet je waar je sterktes liggen en waar je op kan verbeteren.

Social Media Advertising

Hoe krijg ik meer klanten voor mijn zaak? Is dat een vraag die je jezelf meerdere malen per dag stelt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien op maat gemaakte advertentiecampagnes gericht om meer leads, klanten en omzet te behalen.

Digital Strategy

Achter elk verhaal schuilt een concreet plan. Bij een tas koffie leren we je merk door en door kennen om zo een goede content- en campagnestrategie te creëren. We gaan mee in het verhaal van de consument zodat we relevante en creatieve content kunnen tonen aan de juiste doelgroep.

 

Samen naar online succes en verbetering!

Hieronder de stappen naar online succes. Na het onderzoeken van de mogelijkheden en bepalen van de strategie zetten we de campagnes op in de gekozen kanalen. De stappen daarna zijn terugkerend. De gemeten resultaten maken we inzichtelijk in heldere rapportages. Van die optimalisaties meten we vervolgens weer de resultaten waarna we verdere verbeteringen kunnen doorvoeren.

Kennismaking gesprek Strategie bepalen Implementatie van de methode
Feedback & Evaluatie Herhalen tot de gewenste resultaten Toekomstbepaling en rapporten

Werkwijze

Met deze 4 stappen gaan we met u een samenwerking tegemoet.

1 Kennismaking

In deze fase is het de bedoeling om elkaar beter te leren kennen. jij hebt de kennis van je onderneming en sector, wij die van het internet. We staan dan ook graag in rechtstreeks contact met de drijvende krachten in jouw onderneming. Zo kunnen we snel schakelen en resultaten boeken.

2 Strategie

In deze fase gaan wij aan de slag met de informatie uit het eerste gesprek. Vervolgens bedenken wij een digitale advertentiestrategie om zo aan uw doelen en verwachtingen tegemoet te komen. Nadien leggen wij deze strategie aan u voor zodat u erop kan toezien dat alle waarden en normen, waarvoor uw bedrijf staat, gerespecteerd worden.

3 Aan het werk

Spannend! Klaar om over te gaan tot actie. Wij maken de content, voorzien de nodige landingspagina’s, zetten alle advertenties klaar in de Facebook Manager en lanceren zo uw advertentiecampagne.

4 Evaluatie & toekomstbepaling

In deze fase gaan we met u de behaalde resultaten overlopen na de vooraf afgesproken termijn. Hier is het belangrijk dat we beiden tevreden zijn met de uitkomst van de advertentiecampagne om zo een langdurige businessrelatie op te bouwen. Na een positieve evaluatie kunnen er opnieuw toekomst plannen gemaakt worden.

Online Adverteren

Waarom vandaag nog starten met online adverteren?

Resultaten zijn meetbaar

Gedaan met raden hoeveel klanten er nu precies van dat ene krantenartikel komen. Bij digitale advertenties krijg je onmiddellijk informatie over de prestaties ervan: hoeveel impressies ze genereert, hoeveel mensen erop doorklikken en welke groep van mensen je overtuigt om klant te worden.

Iedereen online

Als ambitieus bedrijf ben je best op dezelfde plaats aanwezig als je doelgroep: het internet. Je krijgt er toegang tot een gigantisch publiek, waaruit jij je ideale klanten kiest. Jouw digitale campagne is ook 24 op 7 zichtbaar. Klanten kunnen dus op elk moment van de dag de weg vinden naar jouw bedrijf.

Bepaal zelf je budget

Ten opzichte van traditionele media, zoals print, radio en televisie, ben je niet gebonden aan vaste tarieven. Op het web kan je zelf bepalen hoeveel budget je besteed. Je betaalt pas bij een klik en je kan een vast bedrag per dag instellen. Als het budget op is, dan is het op. De advertentie wordt dan niet meer getoond. Je krijgt dus geen onverwachte hoge kosten.

Bereik je ideale klant

Online adverteren is de ideale manier om zo gericht mogelijk je doelpubliek te bereiken. Met je digitale advertenties bereik je namelijk enkel de mensen die voor jou relevant zijn. Heb je een duidelijk beeld van je ideale klant? Dan richt je je online advertentie op de woonplaats, de leeftijd, het geslacht of de interesses van jouw doelpubliek. Zo ben je zeker dat jouw investering maximaal zal opbrengen.

Wat vinden onze klanten

Deze opdrachtgevers hebben wij ondersteund bij het behalen van online succes.